Rafik01 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam! Chciałbym stworzyć program wsadowy, który by otworzył aplikację ( hir.exe ), a następnie oczekiwał na jej zamknięcie, aby uruchomić kolejną aplikację ( gg.exe ). Nie piszcie, żebym poszukał w Google, bo już mam to za sobą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 hir.exe gg.exe Oczywiście zakładam, że plik wsadowy jest w folderze z oboma exekami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafik01 Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Wielkie dzięki. Ja zawsze dawałem "start hir.exe". Jeszcze jedno pytanie. Czy można jakoś ukryć to okienko dosowe? Tak, aby aplikacja wykonywała się w "ukryciu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Tak, DLLem. Silent DOS - http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=181048 EDIT: Ups, nie popatrzyłem na dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Musiałbyś użyć WinAPI i napisać prostą aplikację która by wywoływała WinExec z parametrem SW_HIDE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi