MagnusArias Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Coś przeszkadza? Mi sie takie graficzki podobają, Tobie może nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judei Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Kolejno: Fala Śmierci, Frost Arrow! Łap kolejne. Tutaj słabo mi to wyszło, ale z czaszki jestem dumny. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Sweet :D Rysuj, będę baardzo wdzięczny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Podobają się, ale mogłeś na początku sprecyzować, o jakie grafiki ci chodzi :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Co do mieszanki... Połączenie HP i MP? Może w kolorze fioletowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Ja już ci nie zrobię :P Moje ci się nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 No się mu nie dziwie. Jak mu dajesz taki syf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Krew smoka we flaszce: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 - Czysty pergamin - Kryształ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Bedi, czemu butelka ma skrzydła ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Bo to krew smoka, pacanie... a smoki mają (miały/będą miały) skrzydła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Nikt smokom skrzydeł nie broni. Ale, wiesz, skrzydła na butelce to jednak niezbyt poręczne są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 No właśnie przesłanie było takie, że smoki zazwyczaj miały skrzydła, no to butelka też musi się wyróżniać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Pójście na łatwiznę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Bedi, LionXdagger - boskie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 - Szafir - Rubin - Szmaragd - Diament - Obsydian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Pójście na łatwiznę. Uważam, że pójściem na łatwiznę byłoby zrobienie tak jak w tibii, czerwony: krew, life fluid itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Jakbym robił coś typu tibia, to bym sam mógł robić grafikę, ale że to będzie lepsze (tak mi się wydaje), to grafika powinna być lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 No... tak ci się wydaje tylko :D Czekamy na demko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Bo to krew smoka, pacanie... a smoki mają (miały/będą miały) skrzydła Smoki mają skrzydła. Ich krew pewnie też ma skrzydła. I oczywiście butelka z ich krwią też musi mieć skrzydła. PACANIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Dobra jest butelka... Musi się jakoś odznaczać. Demko postaram się jak najszybciej wydać, a pełną wersję tak mniej więcej na grudzień 2k11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 @asassin najpierw się pytasz, a potem piszesz sobie odpowiedź... żałosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 najlepiej utnij kawałek, powiększ ten kawałek i przeskaluj do 32x32, bo normalnie przeskalowane gorzej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 utnij kawałek, powiększ ten kawałek i przeskaluj do 32x32, bo normalnie przeskalowane gorzej wygląda :huh: :blink: ?? zgubiłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Pan widział w życiu kilof? 1 koniec szpiczasty a drugi płaski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Chyba nie widział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Przypominam, że grafika jest mi ciągle potrzebna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Mogę ci dać itemy z mojego nieskończonego i porzuconego rpg'a, jeśli chcesz, rozmiar trzydzieściparęxtrzydzieściparę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Hm... Możesz pokazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 @asassin najpierw się pytasz, a potem piszesz sobie odpowiedź... żałosne Żałosne jest to, że nie wyczułeś ironii 2. posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi