Lollus Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Szukam nazwy piosenki. W piątek w telewizji Rebel.tv w godzinach wieczornych widziałem teledysk ( na czarno-białej taśmie ) z chłopakiem i saksofonistą. Kamera pokazywała ich cały czas, był moment, że saksofonista grał dość długo do mikrofonu przystawionego przez tego chłopaka. Słów piosenki nie pamiętam, ale prawdopodobnie padało tam 'blow' i może 'let him out' ale tego nie jestem pewien. Czy ktoś wie może co to za piosenka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Ahh, stare czasy się przypominają :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Wiek: 13 lat Ty i stare czasy? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 To niestety nie jest to :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Ty i stare czasy? :D No wiesz... Kiedyś się zasypiało przy starych utworach jak się było małym, nie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Nadal jesteś mały , chyba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Mówię o wieku 7/8/9 lat, a nie 13... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Tiger masturbujesz się ,jak nie to jesteś jeszcze mały :( Wygrałeś warna. Jeszcze kilka tego typu postów i dołożę tygodniowe wczasy na Hawajach, Bahamach, czy gdzie tam sobie zażyczysz. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Taak... post na poziomie, który pokazuje, że jesteś taaaaaaaaaaki duży i taaaaaaaaaaaaki dorosły i taaaaaaaaaaaaki faaaaaaaaaajny :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Dobra koniec offtopu: Nie wiem o jakiej dokładnie piosence mówisz, bo mi tylko A-ha przychodzi na myśl i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi