iczigo Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Pomużcie potrzebne mi są grafiki 3 postaci widzianych z boku do gry typu teken, ale chciałbym każdą część ciała osobno (obrazeki z dłonimi, rękami, nogami, tłowiem bohatera, stopami i głową) tyle obrazków na jednego bohatera, komuś chce się to robić to prosze o pomoc i dziękuje z góry umieszczę twórce grafiki w twórcach gry! Wymiary 430X340 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Jakieś szczegóły? Poza tym, ściągnij firefoxa to podkreśli ci orty =.= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Po co ci szczegóły, nie ma szans, żeby ktoś mu zrobił te grafy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 są-szan-se, ale to byb był jakiś grafo maniak. w każdym bądź razie nie ja - nie umiem nawet porządnego czołgu narysować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Ja mogę narysować (ale jeszcze nie teraz) coś w stylu stickmana :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 w sumie... ale jakby chciał stickmana to by se ściągnął pivot 'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 OMG to nie miała być animacja, ale pocięte grafiki kolesi... idź już spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 pocięte grafiki, żeby sobie sam mógł animy jakie chce zrobić, co może teżprzy pomocy pivota Edit : jest 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Pocięte częscie stickmana? 5 kresek i kółko? No, teraz już rozumiem czemu tak dużo czasu ci to zajmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Nie zajmie mi tak dużo czasu, tylko obecnie nie chce mi się robić :P @mentoss jest 15, ale (już) nie myślisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 dla ścisłości 7 kresek - jeszcze stopy są :lol2: Edit: a przynajmniej w nowszych wersjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 No to 9 kresek, bo jeszcze dłonie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 @up spójrz na edit edit: (ten na górze) jak sie uprzeć to jeszcze kapelusz, ostrogi i trąba od słonia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.talbot Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 postać będzie wyglądała troche dziwnie jeżeli będziesz po prostu obracał cały czas te same obrazki... chociaż... nie znam sie... w sumie chciałbym to zobaczyć jeżeli odpowiadają ci paintowe grafiki takie jak ta to teoretycznie mógłbym sie podjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 OK odpowiadają mi, są bardzo dobre jakbyśmógł to prosze o podjęcie się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi