Mcrash Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Siema mam już kod na muzyke w barze ( muzyka leci jak wejde a jak wyjde to przestaje), chodzi mi teraz o przerobienie tego kodu żeby po wyjsciu z baru leciała inna muzyka a ta "barowa zastopowała", a jak wejde do baru to muzyka (inna) przestała lecieć a barowa się włączyła To kodzik na muzyke w barze i wyłączenie po wyjsciu z niego. if place_meeting(x,y,Bar_Podloga) { if !sound_isplaying(muza) { sound_play(muza); } } else if(sound_isplaying(muza)) sound_stop(muza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 GML if place_meeting(x,y,Bar_Podloga) { if !sound_isplaying(muza) { sound_play(muza) } } else sound_play(inna_muza); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mcrash Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Rozczaruje cie to niedziała. :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 w jakim evencie to masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mcrash Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 step Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mcrash Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 ok już dooszłem do tego ale mam problem. chce żeby muzyka gdy się skonczy zaczynała od nowa if place_meeting(x,y,Bar_Podloga) { if !sound_isplaying(muza) { sound_play(muza); } } else if(sound_isplaying(muza)) sound_play(bar) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Zamiast sound_play(muza) napisz sound_loop(muza). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi