pan123 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 witam jak chyba wiecie robię tds :D i mam pytanko który lepszy celownik a jak żaden to dajcie propozycje co do kształtów :D nie robiłem nigdy celowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 kurde, sam niewiem ;d ten fajny i ten ;d może pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 jak dla mnie to drugi lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Drugi jest idealny. Ten pierwszy jak dla mnie przekombinowany i trudniej bydzie z niego strzelać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Oba ładne, ale drugi lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Wg mnie, lepszy ten trzeci, lepszy wygląd, bardziej przejżyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Wg, lepszy ten trzeci, lepszy wygląd jaki trzeci ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 nie zauważyłem tego trzeciego, fajny jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 no ten tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 nie zauważyłem tego trzeciego, fajny jest haahbuhaha dzięki wszystkim za opinię :D zamykam bo już świrujecie :D IamTheLaw - nie jesteś zabawny :D To prawda. Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi