Ace Levy Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Witam. Robię teraz grę oraz chce do niej dodać Multiplayer. I teraz pytanie. Kto byłby chętny ( jak już zrobię grę), aby mi zrobić MP do tej gry?? Ja przesłałbym mu grę, a on napisałby mi MP. Oczywiście umieściłbym go w twórcach pod hasłem MULTIPLAYER oraz na stronie internetowej ;). Jeżeli jest ktoś chętny to pisać na GG 7466720. NIE KRYTYKOWAĆ TYLKO SIE ZGŁASZAĆ BO KRYTYKOWANIE MI NIE POMOŻE. Ale oczywiście to dopiero za jakiś czas, jak tylko zrobię grę. EDIT: Dodam, że to RTS!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 A czy mógłbyś Dać tu jeszcze screeny? bo tak niewieadomo czy warto dodawać Multip (bez obrazy :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Levy Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Screeny będą jak grafik da mi modele ;] narazie czekam na dostawe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Screeny będą jak grafik da mi modele ;] To znaczy że gra będzie 3D ??? czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Levy Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 No bo on robi modele w 3D a ja robie z tego modelu sprity - albo on to zrobi. Ale w sumie to będzie 3D bo każda strategia jest w 3D ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Pierwszy raz słysze żeby wszystkie strategie były w 3d! Nie wmówisz mi że Hoeroes 2 jest w 3d. "Hoeroes 2" nie jest pełną strategią :P Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Levy Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 No to nadal proszę, aby ktoś mi napisał czy by mógł mi zrobić MP jak już skończę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 "Hoeroes 2" nie jest pełną strategią Tymon jest strategią, a czy pełna? a jaka musi byc strategia aby byla pełna? natomiast oczywiscie nie jest RTS'em Faktem jest że wyrażenie "gra strategiczna" jest odrazu kojażone z "gra RTS", prawda? :P Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Lol kto to napisał ze wszystkie strategie są w 3D xD?? nie prawda... a Settlersi od 1 do 4 to co? swietne strategie w 2D. A Heroes of Might & Magic? pełno jest strategi w 2D! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Levy Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Sie składa, że setlersi są RTSem i są w 3D ;) mają budowle 3D ;P Przecież Doom też jest 3D a nie ma wcale nic co by miało choć kawałek z trójwymiaru ;P Piksel goni piksel ;) Ale i tak Doom Rulezz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Red Alert to też 3D? LoL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Widok izometryczny to nie 3D! W settlers od 1 do 4 jest na 100% 2D. To nie jest 3D. ( sorka że schodze z tematu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Levy Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Dobra jezu tu nie chodzi czy 3D czy nie tylko czy ktoś jest w stanie zrobić MP!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Czerwca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Pewno jest. Pytanie tylko czy ktoś będzie chciał za Ciebie zrobić tryb multiplayer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Thx Micanser. jak ja nie lubie tych ziomow co to nie odruzniają 2D od 3D... tak samo jak moj kumpel sie ze mną kłucił że Diablo 2 to 3D nie mogąc pojąć ze to tylko złudzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Faktem jest że wyrażenie "gra strategiczna" jest odrazu kojażone z "gra RTS", prawda? Tymon jak ktos myli pojęcia to jest, RTS - real time strategy, TBS - turn based strategy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi