Xedom Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Witam! "Zapgrejdowałem" Windowsa ME do modyfikacji 2000 "Wind Lite (WinY?)", zainstalowałem sterowniki karty graficznej i chciałem zainstalować dzwięk. SiS 7012 Audio Device - przy instalacji sterowników wyświetla się błąd "Fail to install audio driver for windows 2000. Setup will exit". Skąd wziąć działające sterowniki (sprawdzałem a12111c oraz a12112d). Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 nie możesz zainstalować windows 7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 OMG, po jakiego grzyba mu mówisz, żeby zainstalować Windows 7 ? I nie pitol mi tutaj, że 7 jest lepsze, kogo to obchodzi ? On ma problem z innym systemam a nie z 7. Sory za offtop, ale gadać z taką osobą, to jak ze ścianą :3 :play_ball: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 zainstaluj winXP (jeżeli stary komp). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Sterowniki dla Win2000 nie pójdą na WinME, bo to inne architektury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 @Ranmus - Napisałem, że zapgrejdowałem Windowsa ME do Windowsa 2000 (modyfikacji). Komputer jest wręcz (prawie) perfekcyjnie stary (fabrycznie system WinME, 192 (albo 198) MB ramu. Procesor w miarę, bo 2.00 Ghz, grafika 64 MB) więc nie chcę go "obciążać" Windowsem XP (tym bardziej, że często zaśmiecam komputer ^^). Problem już z resztą rozwiązany, sprawdziłem nazwę procka i na oficjalnej stronie producenta znalazłem sterowniki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi