Dragon Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Powiem wprost, polećcie mikrofon do pc, który nagrywa cholernie dobrą jakość, bez zakłóceń i bez szumów. Mogą być albo słuchawki z mikrofonem albo oddzielnie byle by było :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Proszę: http://allegro.pl/item1135145482_najtaniej...microphone.html Wedle uznania :) Sorry za cenę, ale to najlepszy mikrofon, jaki znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Dobra, spoko Mimek, to odpowiednia cena, dzięki wielkie. Chodzi mi o to tylko, że przy nagrywaniu własne go głosu nie było żadnych szumów i wgl. że by była taka jakość jak w... Mhh... O, w piosenkach, tak to można ując. EDIT Takie jeszcze pytanko, co ten mikrofon ma, że jest tak cholernie drogi? http://sklepy.allegro.pl/item1102353808_bl...usb_nowosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Chodzi mi o to tylko, że przy nagrywaniu własne go głosu nie było żadnych szumów i wgl. że by była taka jakość jak w... Mhh... O, w piosenkach, http://guitarcenter.pl/catalog/naglosnieni...we/akg-c-4000-b http://guitarcenter.pl/catalog/naglosnieni...ennheiser-e-865 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 ######ste mikrofony, chce taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Marmot, Ty se jaja robisz, nie? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Tiger - ten mikrofon ma to w sobie, że można nim rzucać w nie pokornych fanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Marmot, Ty se jaja robisz, nie? xD za jakość trzeba płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Sam chciałeś jakość jak w piosenkach to masz idealne do tego mikrofony pojemnościowe :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 :) Właśnie dlatego poleciłem tamtego Logitecha. Wychodzi ponad przeciętnie w stosunku jakość/cena. Takie mikrofony, jakie pokazał Marmot, to klasa sama w sobie, a to co ja dałem, to zwyczajny mikrofon, tylko bardzo dobrej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Właśnie problem w tym, że nie byłbym co do tej jakości taki pewien. Niewątpliwie to, że podłączany jest przez USB niweluje problem związany z jakością karty dźwiękowej, ale mikrofon przez to, że ma bardziej skompikowaną konstrukcję na układach elektronicznych co by przetworzyć sygnał na zgodny z USB, niekoniecznie musi idealnie schwytywać dźwięk. Ale nie sprawdzałem go, więc ta opinia jest tylko z dedukcji wyciągnięta ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Ja także nigdy go nie używałem, ale czytałem o nim wiele opinii. Właśnie z nich wywnioskowałem, że jest warty polecenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 jak się postarasz, to i zwykły mikrofon może mieć jakość jak te za tysiące złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 jak się postarasz, to i zwykły mikrofon może mieć jakość jak te za tysiące złotych nope.avi Tiger, polecam kupić sobie kartę zewnętrzną/mixer i do tego jakiś mikrofon marki Shure. Wtedy będziesz miał jakość, bo bezpośrednio do wewnętrznej karty to sobie możesz pomarzyć o jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Chodzi mi o to tylko, że przy nagrywaniu własne go głosu nie było żadnych szumów i wgl. że by była taka jakość jak w...Tu więcej zależy od karty dźwiękowej. Podłącz biedronkowy mikrofon za 5 zł do dobrego interfejsu, nie będziesz miał żadnych szumów (fakt że nie mówię o ogólnej jakości). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi