Micanser Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Moim zdaniem łatwiej jest celować myszką, ale rób jak uważasz. Przeciwnicy nadal nie strzelają w gracza, tylko w tą małą czarną kropkę która podąża za graczem i wyświetla pasek życia(tak mi się zdaje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 bo mialem problem bo naboje zamiast lecieć prosto na ludka to one szly za nim i nie dotykaly ludka tylko szly za nim więc zrobilem że jezeli dystans do wroga jest poniżej 5 pikseli (bo tyle pikseli za wrogiem lecialy) to pocisk odbiera wrogowi życia i niszczy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 najlepiej jak bys zrobil chodzenie w ośmiu kierunkach plus strzelanie s trone myszki. Coś jak w Crimsonland. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 zobaczymy wszystko okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Grałem, i musze powiedzieć że gra przeciętna jeżeli chodzi o typ rozgrywki, ktoś kto pierwszy raz gra w strzelaninę to może by mu się podobała ale to już temat przefiltrowany. Spodobał mi się ten efekt cienia i tyle reszta głupia, nie wliczam efektu krwi bo to nie twój, co do grafiki to na średnim poziomie. Menu to już totalnie bezsensowne, po co zrobiłeś wł. i wył. dźwięku skoro jak się go wyłączy to już włączyć się nie da =P Ogólnie +2/6 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 8 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Wiem muszę to poprawić czytaj newsy na stronie gry to się dowiesz dlaczego nie są popoprawiane niektóre blędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Co by jeszcze poprawić lub dodać do gry bo to co napisane jest na stronie jest już poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Po prostu rób co Ci do głowy przyjdzie, a jak przestanie juz przychodzic to wrzuc pęłną wersję... To ty musisz wykazać się inwencją żeby gra nie przypominała milionów innych strzelanek od góry.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi