kt1117 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Jak używać funkcji keyboard_check? Chciałem zrobić coś na wzór skrzyni biegów ale jak wpisałem skrypt [url="test/page.html"] if keyboard_check(vk_ralt)[/url] w evencie create, wyskoczył mi błąd Unexpected end of code reached. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 GML if (keyboard_check(vk_ralt)) { // TWOJ KOD } Dałeś tylko warunek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Edit: pomylka, to co napisal Bedi jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Na razie tak- resztę robiłem klockami,ale nie mogę całkiem zrezygnować z kodu bo mi wychodzi jakiś bład że unkown variable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 O ile mi się zdaje, to chyba się nie pisze warunków w ten sposób, że część w Execute code, a część na klockach. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 problem zażegnany dodałem instrukcje i działa - dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi