SLy Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 FGrey, przekręć je w prawo a potem wyciągnij. Żeby założyć zrób to odwrotnie - wciśnij zaczepy i przekręć w lewo. Jedyne co możesz zepsuć to zaczepy, bo to w końcu plastykowe badziewie, ale żeby to zrobić to musisz naprawdę nieźle się napracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FGrey Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Dzięki SLy, właśnie takiego filmu szukałem na YT ;) Teraz już jakoś pójdzie. PS. Gdzieś czytałem, że naelektryzowane ręce i kurz (jako przewodnik?) mogą w prosty sposób okazać się zgubne dla całej operacji czyszczenia... gumowe, białe, jednorazowe rękawiczki mogą być dla zabezpieczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 sory na oftopa,ale jeżeli chodzi o tą gwarancje to w sklepie w którym kupiłem kompa dawno został zlikwidowany :hmmm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi