baca Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Składam sobie kompa i mam problem odnośnie ramu, co mam wybrać: ddr3 z cl7 1066 MHz czy cl9 1333 MHz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 cl9 1333 MHz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Ja osobiście korzystam z ddr3 1066 mhz i jestem zadowolony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Zależy, do czego potrzebujesz kompa. Jeśli będziesz używał tylko np. notatnika, kup najtańszy :) E: Poczytajce sobie historię warnów nikasa :D (klik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 kupiłem cl9 1333 MHz Zmiana komputera dużo dała, kiedyś cały mój projekt kompilowałem(visualem) ~2 godziny (ponad 280 tyś linijek kodu) a dzisiaj w 5 minut i 30 sekund a to trochę przyspieszy moją pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi