Piczer Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Gdzie najtaniej kupić domenę org.pl na dłużej niż rok? Chcę mieć parę maili gratis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 ovh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Gdyby na ovh sprzedawali org.pl to bym się nie pytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Możesz kombinować z różnymi promocjami, ale najtańsza standardowa cena jaką znalazłem to 49zł netto na http://www.rejestrator24.pl/ - od kilku lat mam tam 2 domeny i nie miałem żadnych problemów a ceny się nie zmieniły. Z promocjami to np. http://linuxpl.com/?id=domeny - pierwszy rok 10,98, a każdy następny 61 brutto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 To już pewnie na nazwa.pl się bardziej opłaca. Tylko nie piszą za ile przedłużenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Wręcz przeciwnie, na nazwa.pl jest 75zł netto co daje 91,50zł brutto. Ja za .pl płacę 71,98, a tam chcą 122zł >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 A te całe promocje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ja na com wydaje ~25 zl za kupno jak i przedluzenie z tego co pamietam, z reszta com sie bardziej oplaca niz pl, taniej, globalniej, itd. a promocji nie polecam bo z reguly wiecej kosztuja niz bez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Nigdy się tym nie interesowałem , ale gdzieś widziałem promocje za 0 zł i tu się rodzi moje pytanie . Czy kupując taką promocję zobowiązuję się na dłużej niż na rok ? Czy po prostu domena wygaśnie jeśli nie przedłużę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 zalezy od regulaminu tej promocji ale na pewno sie zobowiazujesz, z tym ze za kolejny placisz juz jak za dwa lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ja na com wydaje ~25 zl za kupno jak i przedluzenie z tego co pamietamO, gdzie znalazłeś tak tanio? A te całe promocje?Większość wygląda tak, że pierwszy rok jest za 0-10zł, ale następny już jest drogi. Wszystkie informacje są w regulaminach poszczególnych promocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 active24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ovh.pl jest fajne, domena .pl kosztuje 12 zl a przedłuzenie 54 zl ;) a .com 23zl i przedluzenie tez 23zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ale ja chce ORG.PL! Powieście to sobie na ścianie nad łóżkiem. Co do active24.pl, to cena pierwszego roku wydaje się rozsądna (jeśli tyle samo za przedłużenie to git). Chociaż nie wiedziałem, że konta pocztowe są takie drogie... Wychodzi wtedy ~70PLN, co jest trochę przesadą. Może inny serwis oferuje taniej domenę+pocztę org.pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ja mam domene w active + hosta w hekko i poczta od razu jest na serwie i pod daną domenę podpięta, razem płacę rocznie 50 zl. tez sobie wykup jakiegos hosta to i poczte bedziesz mial darmowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ok, znalazłem najtaniej tutaj: http://www.masternet.pl/?go=domeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 O, rzeczywiście bardzo tanio. A co do active24.pl, to tam rejestracja .com jest za 19,90 a przedłużenie za 49 NETTO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 na az w sumie są tanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ja na home.pl kupiłem domenę .pl za 12 zł za rok, nie wiem jak z przedłużeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 na home się nie opłaca, coraz droższe są z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Sly, a to nie wiem, ja odnawialem kilka miesiecy temu za ok. tyle samo co rejestracja - ~25zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi