Gość Kamilosek Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 A więc zawsze bałem się dentysty i od 10 lat mam BARDZO KRZWE ZĘBY ( chyba najkrzywsze na świecie xD) ignorowałem to zawsze więc jak poszłem do dentysty ( juz mam 14lat ) to pwoiedzial ze mnie juz bezpłatne nieobowiązuje. I moje pytanie jest takie czy da sie to wogule wyprostowac???????? Prawy przedni ząb wchodzi na lewy że wygląda jak ułamany i wdodatku są wycofane do tyłu :( dostałem z kulki z pistoletu w dziecinstwie zawsze to olewałem ale niestety teraz prawda boli :( dziewczyna podchodzi pyta sie o numer patrzy na moje zeby i sie wycofuje :( pomocy!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 ja nosze aparat na żęby,ale tylko wnocy i tylko na górne zęby. PS.Ja asz takich krzywych nie miałem,ale nosze żeby je calkiem wyprostować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Wyrwij górne "czwórki" to jedynka sama sie wyprostuje, ponieważ będzie miała więcej miejsca. Masz poprostu za małą szczękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Lepiej zapytaj się na jakimś forum medycznym, albo idź do dentysty i się go o to zapytaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Walnij se aparat problem solved Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Wyrwij wszystkie w wstaw sztuczną szczękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Walnij se aparat problem solved to pwoiedzial ze mnie juz bezpłatne nieobowiązuje.Jesli dobrze rozumiem jego wypowiedz ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 A jak ci bryknie to też temat założysz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Ciocia wyleczyła się jak miała 40 lat, nie martw się. w ciągu 2 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 więc jak POSZŁEM do dentysty PS.Ja ASZ takich krzywych o matko... Człowieku idź do dentysty a nie tak durne pytanie zadajszesz. Tu chodzi o zdrowie więc pytaj wykwalifikowanych ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Sie ma, się wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 idź do zakonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 A więc zawsze bałem się dentysty i od 10 lat mam BARDZO KRZWE ZĘBY ( chyba najkrzywsze na świecie xD) ignorowałem to zawsze więc jak poszłem do dentysty ( juz mam 14lat ) to pwoiedzial ze mnie juz bezpłatne nieobowiązuje. I moje pytanie jest takie czy da sie to wogule wyprostowac???????? Prawy przedni ząb wchodzi na lewy że wygląda jak ułamany i wdodatku są wycofane do tyłu :( dostałem z kulki z pistoletu w dziecinstwie zawsze to olewałem ale niestety teraz prawda boli :( dziewczyna podchodzi pyta sie o numer patrzy na moje zeby i sie wycofuje :( pomocy!?! co to my qrwa forum medyczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi