Alternative Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Od wielu lat kocham pływać w jeziorze, ale ostatnio zaczęło mnie dziwić to, że odkąd pamiętam ZAWSZE gdy wyszedłem z wody po pływaniu okropnie bolały mnie i swędziały spojówki, smarkałem tak że aż się odwadniałem prawie, przed chwilą właśnie z nad jeziora przyszedłem i mnie bolą spojówki, a na początku to chyba kilkanaście serii wysmarkiwania było z obu dziurek. Inni tak nie mają, w wikipedi czytałem o katarze siennym czy coś - objawy są idealne z tym co ja mam, ale to jest od pyłku roślin, a ja tam mogę w trawie leżeć i nic nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Tak, masz alergie, woda zawiera coś na co masz alergie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Alergie nie tylko polegają na pyłkach z roślin ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 a może tak: 1.nie otwieraj ozu pod wodą 2.i tam nie oddychaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Masz alergię. Zapisz się na badania u alergologa. Pewnie na pyłki drzew masz alergię lub na jakieś wodorosty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 tak to jest jak pływasz w ścieku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 uwielbiam nurkować z otwartymi oczami ofkors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 To chociaż sobie jakieś okulary do pływania kup. Nic dziwnego że jak wystawiasz oczy na syf, to cię potem boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Miałem tak jak kumpel piachem z dna jeziora zaczął mi w twarz rzucać. Nie otwieraj oczu pod wodą/kup gogle na oczy. Smarkanie to efekt zmarznięcia. Może się niedokładnie wycierasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Efekt zmarznięcia :huh: raczej wątpię. Ochrona na oczy mało da jeżeli to alergia, łzawienie oczu nie jest bezpośredio związane z dostaniem się pyłków do nich.. to reakcja Twojego ciała, tak jak katar czy wysypka. Jak mówi Flaque- idź do lekarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Będziesz w ciąży :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Będziesz w ciąży :( WYYYYYYYYYYYJDŹ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Będziesz w ciąży :( Morro +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 W sumie wielu osób bolą oczy po dłuższym nurkowaniu bez okularów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 A zwłaszcza jeśli dopiero się "uczysz" otwierać oczy pod wodą : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 are you fucking kidding me? na pewno się nie uczę bo z 5-6 lat pływam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 are you fucking kidding me? Proponuje odpuścić sobie ten zwrot. Cytowanie komiksów jest żałosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 I dodatkowo, przypomniał to sobie, dzięki mnie ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Fuck you... Nie znacie się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Fuck you... Nie znacie się... A ty kup sobie słownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Ja się zastanawiam, czy te wszystkie głośniki, pepsi, alternativy, voruxy i inne beznadziejne nicki, to nie jest jedna osoba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Kto to alternativ, muszę sprawdzić... Edit: A Święty Mikołaj to gdzie? Edit:A Younz Arcalian Arcalianos mam jeszcze wymieniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Easeful mam zawieszone, to zrobiłem konto alternatywne bo już bez was nie mogłem wytrzymać - Alternative :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Ja to samo cały czas robię konta alternatywne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Zbanujcie te multikonta zatem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 (edytowane) Chuj Ci w dupę negusie :) Edytowane 7 Lipca 2010 przez Mimek Warn. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Co to negus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Taki pedał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Nygusie kretynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Ponawiam pytanie, czym zatem jest negus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi