wikku9 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 jest plazma jest impreza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Czy tylko mi pojawia sie błąd jak to odpalam? Edit: Odpaliłem 2 exe i działa! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 no to się ciesz :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 ja tych co w ogóle zrobią w tym powder toy'u chociażby ekran który odlicza 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 i od nowa uważam za DOSŁOWNIE BOGÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 http://powder.hardwired.org.uk/View.html?ID=4844 https://gmclan.org/uploader/6488/hsd.png nie w tej kolejności ale wystarczy zmienić "kodowanie" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Jest już wersja 39.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 w 39 nie moge sie zalogowac :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Ja loguję się bez problemów, może źle wpisujesz nick/hasło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 pojawia się HTTP 605 requested timed out w 38 tak nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Widocznie masz słabego neta i dlatego wyskakuje ci timeout. Dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 w 38 tak nie było rozumiesz to? w 38.0 loguje się w pół sekundy a tylko w 39 wyskakuje timeout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Jak zrobić żeby sobie przez przewód leciał spark i leciał do jakiegoś rozwidlenia i raz leciał w lewo, a następny w prawo, a jeszcze następny w lewo itd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Logic Gates się kłaniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 te logic gates to jakieś popieprzone kolorowe kropki i nawet nie wiem co gdzie mam wysłać. a jak sie zarejestrować bo nie moge znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 czytaj ekran startowy to się dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 to jest prawdziwa zapalniczka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Nowy Powder Toy! Version 40.2! Dali stickmana,ale szybkość jest zabójcza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 stikman jest do dupy ;/ https://gmclan.org/uploader/6488/monalisa.png screen z starej wersji bo nowa zmieniła kolor foama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Nowy Powder Toy! version 41.2! Dali dym! Jest np.przy spalaniu oleju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 czaaad ----- wikku zrób trollface teraz. white hole i jedziesz skoksem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 czaaad a ja trollface zrobiłem, tylko nie mogłem żadnego ognia zrobić to w paincie dorysowałem <trollface> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 czaaad a ja trollface zrobiłem, tylko nie mogłem żadnego ognia zrobić to w paincie dorysowałem <trollface> to teraz pochwal sie cyfrobusem literobusem :) i jeszcze pokażę moje powderowe ikonki w powder toyu ;p http://powdertoy.co.uk/View.html?ID=7701 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 You deserve a cookie. What a perfect way to waste your time! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ej jak sie wkleja! ; o bo dopero sie zczaiłem że jest kopiowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 a umiesz czytać ekran startowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi