Markar Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Jeśli ktoś lubi tą grę, brakuje mu więcej opcji, a nie wie nic o nowym autorze który ciągle ulepsze the powder toy(od 2010 roku), podaję link: http://powder.hardwired.org.uk/ Pobierajcie najnowszą betę :D EDIT: jeśli ktoś nie wie co to jest, to mówię: jest to gra sandboxowa w której możemy sobie robić różne wybuchy, instalacje elektryczne, taki symulator fizyki. PS sory za spam, ale ktoś mógł nie wiedzieć że to jest ciągle rozwijane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 OMG,ile nowych rzeczy dodali,jestem w niebie :w00t2: dzięki za link!!!!! EDIT: jak zapisać planszę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 fajne mozna sobie teraz zrobic stały obieg pradu : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Super! podobne do tego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 @up:kiedyś tylko w to grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Wyświetla mi: Nie znaleziono punktu wejścia procedury DecodePointer w bibliotece KERNEL32.DLL Co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 @ALT: Ja klikam S, a potem klikam, przytrzymuję, przeciągam po całej planszy i puszczam. Klikam k i mam wszystkie zapisy :) @Ferrari4: Nie wiem, nie spotkałem jeszcze takiego czegoś. @TOPIC: Pamietajcie że co jakiś czas(mniej więcej co 2, 3 dni) wychodzi nowa beta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 @up: dzięki bardzo,zaraz sprawdze EDIT: działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 ekstra program!! thx! aha i jeszcze proszę o wyjaśnienie tych display modów, co który daje? wiem że presure mode to od ciśnienia.. a nie można dać żę wszystko naraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Jak sciagnalem myslalem ze to tak o do zabawy, troche sie pobawilem, nadziwilem fajnie zrobiona fizyka.. ale jak otworzylem te zapisy co tam sa dopiero zobaczylem jakie cuda mozna w tym robic :D bardzo fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 @Alternative: Velocity Display - pokazuje powietrze Presistant Display - pokazuje znikający ślad za każdą cząsteczką Pressure Display - pokazuje ciśnienie Fire Display - dodaje różne efekty, widać ogień jak prawdziwy, neutrony świecą na niebiesko, prąd się świeci Blob Display - to samo co Fire Display, z tym że jakby zmienia grafikę cząsteczek Heat Display - pokazuje ciepło(czerwone) i zimno(niebieskie) PS: W lewym dolnym rogu można zobaczyć eksperymenty innych. Tam gdzie jest untitled simulation możemy wysłać swój eksperyment do neta, wystarczy podać nazwę i zapisać. Na prawo od nazwy dodajemy tagi. Na prawo od tagów ustawiamy czy cząsteczki mają reagować na temperaturę. Jeszcze dalej usuwamy planszę. Następnie możemy się zalogować, po zarejestrowaniu na http://powder.hardwired.org.uk/ Dalej ustawiamy tryb wyświetlania i pauza/stop. Napisałem to dla ludzi niekumatych/nieobeznanych w grze/programie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 aaa a ja pobrałem wersje 33.2 a tu jest 34.6 nawet beta edit: a czym różni się Powder.exe i Powder-sse2.exe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Nie wiem, ja uruchamiam przez Powder-sse2.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 a da sie w tym jakoś bombe atomową zrobić :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Mam pytanie,znalazłem takie cuś(specjalnie błąd)podobne do Powder Toy/Game,nazywa się WxSand,ktoś możę wie co to takiego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 sól nie roztapia lodu ;//;/ bombe atomowa racze nie, ale wsadz sobie nitro do kubeczka, odprowac metalowy precik, kawalek dalej bateryjke z pradem nonostop, i polej woda. fajny grzybek :) oczywiscie to cos mozna zapalniczka zrobic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 no bo nie roztapia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 sól nie roztapia lodu ;//;/ jak nie jak tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szparag Książęcy Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 czemu metale nie przewodzą ciepła?! zupy nie idzie ugotować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 czemu metale nie przewodzą ciepła?! zupy nie idzie ugotować. jak wszystko zrobiłem (mikrofalówkę też) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Pobierz najnowszą betę z stąd: http://powder.hardwired.org.uk/Download/ Na Windowsa to to http://powder.hardwired.org.uk/Download/po...-34.6-win32.zip jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 @up: SUPER,i dzięki! PS:Mogę dać tutka jak zrobić mikrofalówkę(zdjęcie z krótką instrukcją) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 To jest tylko gra, ogarnij się ALT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 to na co czekasz? ja zrobiłem defibrylator :D @Alt: ooo Jaki fajny fake! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Dobra,to ten tutek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 do czego są neutrony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 jeśli autor tematu pozwoli to dam tutek na zapalniczkę,wszystko by me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 @ALT: No możesz zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 ____ FUCK YEA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 TUTEK na zapalniczkę : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi