Gość Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Sorry, że tak nagle wyjeżdżam, ale cóż to za gra ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Clicker, zapewne sam to zrobiłeś, nawet masz ten sam bloczek ustawiony. Ale ani ja, ani ty nie mamy dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Sorry, że tak nagle wyjeżdżam, ale cóż to za gra ? :> Minecraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ten napis aż mi przypomniał piękne czasy kiedy to GMCLAN był w wyszukiwarce pod hasłem Tibia i ludzie wylewali żale na GMów w komentach. Piękne czasy to były ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 A, dzięki Jaklub ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Też myślę, że mógł być to CTRL, ponieważ nie dostał rangi adv. buildera, i po kilku kickach nadal pruł mi ryj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja już wiem kto to zrobił użytkownik ten poniesie odpowiednie konsekwencje swoich czynów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 a kiedy naprawicie naturala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 CTRL: TAK, jasne ja to zrobiłem. Chciałem usunąć literke M, ale jak zacząłem to robić to wszedł jaklub i pomyślałem o wstawieniu tego na gmclan. Widać jeszcze ślady po bloczkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 A co sie tam stało??! grzecznie, że sam się przyznałeś. Wojo mnie widział? a zrobił ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Ta, niby sam się przyznałem. Teraz to już nie wiem kto to zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Wojo mnie widział? a zrobił ?? to wtedy byś powiedział, że to on zrobił, ty przy tym stanąłeś i zrobił screena. jeśli mamy wierzyć w to, co piszesz na czacie, trzymaj brata z dala od minecrafta. już pomijam to, że nie rozumiesz pojęcia "ironia". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Co on zrobił ze scroll lock'iem ? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Heh, bo to był mój brat. ale trudno go odciągnąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Heh, bo to był mój brat. ale trudno go odciągnąc lol. zapomniałeś, że masz brata? coś mi tu nie gra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Może to być nawet wujek z Ameryki. Z twojego kompa ktoś zepsuł, TWOJA WINA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Co za dużo, to nie zdrowo. Farkraj dał różowemu krzczonkowi opa, mimo że go ostrzegali. Za jeden wuglaryzm zostałem skickowany, mimo iż wyrażałem skruchę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 skruche? powiedziałeś "jasna kurwa" i tyle cie słyszeli, następnie dostałeś kicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Co za dużo, to nie zdrowo. Farkraj dał różowemu krzczonkowi opa, mimo że go ostrzegali. Za jeden wuglaryzm zostałem skickowany, mimo iż wyrażałem skruchę. jeśli jesteś kicknięty, odświeżasz stronę przeglądarki. end of story Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 CTRL za to co przez ciebie się stało się na serwie nie licz na ufność ze strony jakiegokolwiek OP'a. Owszem może i Nikas przesadził ale wg. mnie i tak nie ma takiej potrzeby by używać takich przekleństw. tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi