Vorux Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Czy jak zmieniłem IP na ruskie (bo grałem na ruskim lineage) to mi może zwolnić neta? e1: Potrzebuje szybkiej odpowiedzi z uzasadnieniem dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Napisałeś posta z polskiego IP, więc nie wciskaj kitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 zmieniłem IP na ruskie bo grałem na ruskim lineage co ma jedno do drugiego? I raczej nie zmieniłeś IP (chyba że masz neostrade, ale nawet jeśli to nie na ruskie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Dobra pyatnie z innego forum i chce pomóc... Szybka odp z uzasadnieniem, szukałem pomoże ktoś szybko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 to z liceum to na pewno byl zart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Widzę, że żartować tylko umiecie psizcie an temat !!!!!!!!!!!!!!!! Każdy takie pierdoły umie pisać jak taki waxx!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Nie, i do ciężkiej cholery ile jeszcze założysz idiotycznych tematów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 jeszcze dlaczego i koniec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 wypi****laj i tyle, a nie ciągle spamujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 właśnie, wydupiaj :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 jaki noob nie umie pomóc tylko spamować... zamknijcie to bo nikt i tak nie umie pomóc...a postów 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 to sobie zamknij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zaraz założy temat, "Jak zamknąć temat?!?@?!?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zamykam jeju :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi