Vorux Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Czy jest tu ktoś kto zna się świetnie na diablo2, bo potrzebuje szybko pomocy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Może pytanie byś zadał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Jaki wybrać żywioł dla czarodziejki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 BOŻE ŚWIĘTY, czy ty masz bana na google? Poszukaj coś na forach tego typu, tego jest od cholery! Błyskawica wyciągnie stosunkowo najwyższy dmg, ogień nie wiem bo to chyba głównie pod pvp (za dużo mobów ma resista na ogień), zimno jest znakomite do farmienia czyli nadaje się na czarkę pod magic find. Na piekle i tak czarka pod 1 żywioł sama nic nie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Czyli nie ustawiać w drzewie tylko jeden żywioł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Idź w zimno-ogień np. tzw hybryda. I jeśli nie jest to oczywiste to po 1 punkcie w błyskawicy żeby dojść do teleportacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 A możesz mi jakiś ss wysłać czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 NIE wydupiaj na gogle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ale jesteś miły zamykam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 To zamknij.. A nie że piszesz a potem gówno!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 jego każdy temat można porównać do gówna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Twój mózg też, mogę otworzyć jak chce... e: Jak ja zamknę temat to nawet Ranmus nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi