Phoenix Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Witajcie! Mam dosyć spory problem otóż kupiłem sobie nowego kompa i po tym jak padł rejestr ( 1 tyg działał) teraz pojawia się następny problem. Otóż 5 dni po naprawie komputer ( amd athlon x2 3,1ghz, geforca gts 250, 2gb ramu ddr2, płyta asrocka) włącza się dosłownie 10 minut !! Za każdym razem. Nie mam na nim syfu żadnego, mam tylko jednego antywirusa i nie wiem o co chodzi. Pomożcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Sprawdź procesy, programy w autostarcie i czy antywir nie robi skanu przy starcie, a jakiego masz w ogóle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 zrób format Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 lub defragmentacje start>>wszystkie programy>>akcesoria>>narzędzia systemowe>>defragmentator dysków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 lub wywal te czcionki które zainstalowałeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 jakie czcionki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Miałem to samo, podziałała zmiana zworek na dysku, nie pamiętam dobrze jaka ale nie miałem chyba zaznaczonego mastera i dlatego tak długo 'szukał ' bootowalnego dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi