Darlix Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Witam, mój k850i ma zepsuty przycisk do robienia zdjęć (ten z boku). Nie wie ktoś ile kosztuje naprawa/wymiana? Nie mogę wyostrzyć obrazu bez tego przyciska a dotykowym robić to debilizm. Czekam na odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Nie masz może jeszcze na gwarancji tego telefonu? Mi raz serwis SE całą klawiaturę wymienił za darmo, gdy z jednym przyciskiem był problem. Tylko kwestia czekania, z 2 tygodnie to trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Niestety już nie. Telefon używany był w orange a ja już zmieniłem softa i jest bez simlocka. Czyli gwarancja nie obejmuje a poza tym, ja go kupiłem już bez simlocka więc wszystko jasne. Musze zapytać w serwisie. Więcej jak 30zł za naprawię tego nie dam :P Wolę sprzedać i kupić np. N73ME. Ale wolę jeszcze coś wykombinować niż potem plątać się z pakowaniem, wysyłaniem itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Niestety już nie. Telefon używany był w orange a ja już zmieniłem softa i jest bez simlocka. Czyli gwarancja nie obejmuje a poza tym, ja go kupiłem już bez simlocka więc wszystko jasne. Musze zapytać w serwisie. Więcej jak 30zł za naprawię tego nie dam :P Wolę sprzedać i kupić np. N73ME. Ale wolę jeszcze coś wykombinować niż potem plątać się z pakowaniem, wysyłaniem itp. i tak pewnie wezmą 70... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Pytałem dziś w serwisie i trzeba wymienić całą płytkę klawiatury (Koszt 60zł!) żeby ten guziczek działał.. buhahah. Wezme lutownicę i przylutuję ten guziczek za friko jeśli się fon nie zepsuje :D Dobra, temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi