Ignifil Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Tytuł: Wonderland RPG Gatunek: RPG Opis: Głownym bohaterem jest młody chłopiec Mark który w niewiadomych okolicznościach dostaje się się do krainy czarów. W krainie czarów wiele sie zmieniło po śmierci Alicji. Królowa Kier i Biała Królowa musiały zjednoczyć siły przeciwko wspólnemu wrogowi: Czarnymi Szachami które pod wodzą żyjącego dotąd w cieniu Króla kier(teraz Król Trefl) zawładnęły krainą. Sojusz jednak nie trwa długo przez różniące się poglądy władczyń. Teraz w całej Krainie Czarów trwa wielka wojna... Autorzy: Programowanie: Ignifil i <poszukuję> Fabuła: Ignifil Grafika: Ignifil i <ktoś kogo szukam> do animacji Muzyka: Jeszcze nie ma Screeny: Pierwsza lokacja w grze(jeszcze nie ma bohatera) Biały Królik w swoim obozie w Lesie Grzybów Przed Pałacem Kieru I coś extra: Edge- hetman Czarnych Szachów Pilnie potrzebuję równierz grafika który zrobiłby dla mnie animacje ruchu moich postaci. edit: wiele osób narzekało na to, że nie wie o co chodzi więc Tutaj macie opis bohaterów z książki na podstawie której jest moja gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Proszę, nie zmieniaj grafiki a rozgrywkę utrzymaj na jej poziomie! Dialogi rób w show_message i tytuł mojej ulubionej gry masz w kieszeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Omg, mam nadzieje z grafika testowa... Btw, kim jest Alicja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zapewne chodzi o Alicje z krainy czarów ;) Fabuła oraz grafika wypada kiepsko. Na razie nie oceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Btw, kim jest Alicja? Ić umrzyj. Serio nie zmieniaj grafiki. Tzn. ta ścieżka wygląda źle, ale cała reszta ma swój klimat i w jakiś dziwny, niewyjaśniony sposób mi się podoba - szczególnie pierwsza plansza, przypomina mi jakąś starą grę, ale nie pamiętam jaką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ić umrzyj. Zapewne chodzi o Alicje z krainy czarów ;) Pierwsze co pomyslalem to chodzi o Alicje z krainy czarów. Z czego mialem wywnioskowac co to za Alicja, skoro fabuła wiele nie mówi? W ogóle nie wiadomo o co w niej chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Po postaciach i screenach, to naprawdę nietrudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Nie czytałem książki ani nie oglądałem filmu. Postaw się w sytuacji kogoś takiego jak ja. Niech da chociarz wytlumaczenie o co kaman a nie tak ni z gruchy ni z pietruchy daje fabule ktorej nie mozna zrozumiec bez wstepnego materialu jakim jest ww. ksiazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 @ImTheLaw: Mogło mu się wydawac, że każdy chociaż jako-tako kojarzy Alicje z krainy czarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignifil Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Fabuła oraz grafika wypada kiepsko. Na razie nie oceniam. No tak, szczególnie źle wychodzi martwa natura, ale postacie nie najgorsze, prawda? Proszę, nie zmieniaj grafiki a rozgrywkę utrzymaj na jej poziomie! Dialogi rób w show_message i tytuł mojej ulubionej gry masz w kieszeni. To masz jak w banku, możliwe, że dialogi będą zrobione w troche inny sposób, ale grafika niezmienna(przynajmniej grafika postaci, reszta w każdej sekundzie może uledz zmianie). Omg, mam nadzieje z grafika testowa... Btw, kim jest Alicja? Kliknij na to imie w opisie a się dowiesz :thumbsup: Ić umrzyj. Serio nie zmieniaj grafiki. Tzn. ta ścieżka wygląda źle, ale cała reszta ma swój klimat i w jakiś dziwny, niewyjaśniony sposób mi się podoba - szczególnie pierwsza plansza, przypomina mi jakąś starą grę, ale nie pamiętam jaką. Ścieżka nie wygląda źle, tylko okropnie :twisted: . Ale wszystko(oprucz postaci) sie jeszcze zmieni więc spoko-maroko :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Pamiętaj , że jeśli rysujesz większość grafik z konturami to reszta też musi je posiadać. (zauważyłem iż krzyż np. konturu nie ma) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignifil Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Pamiętaj , że jeśli rysujesz większość grafik z konturami to reszta też musi je posiadać. (zauważyłem iż krzyż np. konturu nie ma) Faktycznie, dzięki zapomniałem o konturze i nawet nie zauważyłem, że go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 quadrapost, brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi