Vorux Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 O co chodzi z zawodwcem w Diablo IILD ,przy reejstracji, podobno jak zginie to juz nie można nią grać, a są jakieś plusy jak się gra nim? e: Już wiem co daje nick podświetlany :) Ale co jak mnie kicknie i padnę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Plusem jest właśnie to że ma się tylko 1 życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Wiwm, ciekawe, bo chce zagrać, ale co jak mnie kicknie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Co cię ma kopnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Internet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 No jak starce połączenie i padnę to koniec postacią ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Jeśli cię zawodowcu zabiją to tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Plusem jest właśnie to że ma się tylko 1 życie. + że najlepszy drop wypada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 A jaką postacią się opłaca grać? czarodziejką do dropu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Taką, którą gra ci się przyjemnie. Takie to trudne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Nie, bo jakby mnie rozłączyło to, żeby przetrwał te 10 sekund.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Mam nadzieję, że z tym liceum to żartowałeś Vorux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Nope ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Fajnie, że wbijają tu ludzie, którzy nawet nie wiedzą jaka jest główna tematyka forum i trollują w valhalli... nie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi