ALT Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Czy World of Minecraft jest legalny/darmowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Tak, naucz się czytać. Zagłosowałem na nie. I CO TERAZ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ale tej ankiety to nie musiales robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Według ankiety, nie byłbym taki pewien... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Tak, jest legalny, ale WoM = czity, a to tylko niszczy grywalność tej gry zarówno dla Ciebie jak i Twoich współkompanów w budowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 w sumie to wszystko jest legalne puki się tego nie używa, ściągamy piracką grę ale w nią nie gramy czyli tk jakby w ogóle nie okradamy wydawcy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 To w końcu jest legalne czy nie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 w sumie to wszystko jest legalne puki się tego nie używa, ściągamy piracką grę ale w nią nie gramy czyli tk jakby w ogóle nie okradamy wydawcy xD Czyli jak okradnę spożywczaka, ale nie zjem tego co wezmę to nie złamię prawa? btw, puki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 WOM JEST LEGALNE, TAK TRUDNO TO ZROZUMIEĆ TEJ MAŁEJ GŁÓWCE?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Pójdziesz do więzienia GMTraker albo przyślą Twojej mamie list oficjalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 list oficjalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 O, lubię ten obrazek. A co się tak ALT przejmujesz. Martw się tymi crackami, co masz na dysku i nie oryginalnym windowsem... Nie oskarżam cię o nic, ale tak ma większość polskiego społeczeństwa ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 hehe a ja się mogę wozić oryginalnym Windowsem! Ale tylko dlatego że był w zestawie z kompem :P I tak! WoM jest legalny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 A ja mam oryginalną siódemkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nie możesz bezpodstawnie oskarżać Garrego ALT posiadanie nielegalnych oprogramowań. Nie masz dowodów. My mamy 3 windowsy, każdy na osobnego kompa. I jeszcze bedzie 4 vista w moim lapku :D ile dałeś za 7? Sorrry Garry że Cię oskarżyłem że Cię oskarżają :D btw. Mamrot zaraz 5k post! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nie pamiętam dokładnie 400coś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nie możesz bezpodstawnie oskarżać Garrego posiadanie nielegalnych oprogramowań. Nie masz dowodów. My mamy 3 windowsy, każdy na osobnego kompa. I jeszcze bedzie 4 vista w moim lapku :D ile dałeś za 7? Ale mnie nikt nie oskarżał :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Kaczka. World of Minecraft to jest strona, to nie klient. WoM Custom Client to jest klient :> WoM jest legalny, klient też, ale są anty-fani ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 ale są anty-fani ;< Bo większość używających WoM gra na czitach, a te tylko psują wszystkim zabawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Dobra,wiem już że jest legalne,ale,czy jest darmowe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Jest całkowicie darmowy, ale WoM server softare jest płatny/ mod<= :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 ale WoM server softare jest płatny/ mod<= czyli jest płatne??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 ej czy ty jesteś DEBIL?!?!?! SERWER JEST PŁATNY, KLIENT DARMOWY btw. CZEMU SAM NIE SPRAWDZISZ DO JASNEJ PIERD***NEJ CHOLERY?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nie kłam Traker, za klient też się płaci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 faktycznie, a serwer jest darmowy tak na złość :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi