Kazik1 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Siemanko jest problem w jaki sposób można importować modele 3d z 3Ds maxa załadować normalnie jak sprita??? I jak załadować film AVI podobno się da...:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Model 3D jako sprite się nie da. Sprite to dwuwymiarowy obrazek ;) Avi to poszukaj. Jest jakoś play_video :P Ale musisz mieć kodeki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 chodzi ci o render modelu? render możesz jako sprita ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Chodzi mi o takie coś że jak zrobię model w 3ds maxsie to po załadowaniu modelu gram se i tam jest mój model np.auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 użyj Marzipan' a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 a do filmu użyj klocka, najłatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 a do filmu użyj klocka, najłatwiej No właśnie tak zrobiłem :P ale tam trzeba było podać nazwe pliku to jak to szuka w folderze jakimś czy jak się to wgra do gm'a??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 szuka pliku w folderze z grą, nie ma możliwości wrzucenia filmu do gry bo za dużo by ważyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 szuka pliku w folderze z grą, nie ma możliwości wrzucenia filmu do gry bo za dużo by ważyła A takiego filmiku małego nie mam na myśli Filmu jak Avatar czy tam coś takie małe coś a ktoś wspomniał o kodekach skąd je można pobrać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Wrzuć do filmik do folderu z grą i spokój. Do exe, jak już TheMarcQ pisał za dużo by ważyło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Takie coś mi wyskakuje gre mam w examples: ERROR in action number 3 of Other Event: Room Start for object object0: Video file not found (or name too long). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 dałeś "aaa.avi", a nie "aaa"? Masz w nazwie spacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Chodziło o to że plik nazywał się w obu nazwach xd.avi a w katalogu miał się nazywać tylko xd i brakowało mi kodeków zainstalowałem je :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi