Roki Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 A więc tak, jade sobie z bratem na wieś, jednak tam nie ma neta, a np. gry jak GMOD, można sobie grać na lanie, jest możliwość żebym przez bluetootha połączył się z bratem i symulował jakoś ten lan, czy coś takiego? Nie mam tam routera, ani nic, tylko bluetooth xD Szukałem sam, nie znalazłem i szczerze wątpie żeby była taka możliwość, ale wole zapytać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 http://www.velocityreviews.com/forums/t486...t-via-a-pc.html Good luck. ;) Ogólnie szukaj o 'bluetooth personal area network'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 http://translate.google.com/translate?js=y...sl=en&tl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Mam viste xD Dobra znalazłem jak to zrobić, ale jakie mam potem IP wpisywać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Wpisz "ipconfig" i ten adres IP wpisz. Ale u mnie to w zasadzie działało wpisanie adresu localhost - 127.0.0.1, ale czasami nie chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Lol, nie moge się połączyć z bratem ;o Jeszcze coś pokminie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi