GMTraker Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Jak przywrócić zapisy gier? Miałem reinstal i zmieniłem system z xp na siódemkę i nie wiem jak przywrócić zapisy. Pomóżcie proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Jak sformatowałeś dysk, to się pożegnaj z nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 już nie ważne zrobiłem to E:jednak nie, mam kopie zapisów gry tylko nie wiem jak wgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 20 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 E:jednak nie, mam kopie zapisów gry tylko nie wiem jak wgrać W jakim sensie? Masz pliki z zapisami, ale nie wiesz, gdzie je skopiować do katalogu gry? No cóż, to zależy od gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 wgrałem do appdata/local katalog ubisoft i nie wykrywa mi w ogóle tego profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi