iczigo Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Więc tak robie program w (gm6 i gm7) i chcę aby po nacisnięciu przycisku spuszczał się tak jak gadu-gadu na pasek po prawej stronie psków narzędzi jak to zrobić i czy się da? Proszę o szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 DLL - http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=208273. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Dzięki!! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 To znaczy że chce ikonkę w pasku zadań. Nawet zgaduję: to link do SST? gdyby były problemy to wyjaśnię działanie DLL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Nie mam problemu dll'a juz opanowałem i dziękuje wszystkim za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi