Ignis Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Witam, mógłbym prosić o kilka drzew top down? trzy mogą być, rozmiary różne ale żeby były gdzieś ok. 93 szerokości - 91 wysokości (px) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 styl obojętny,np. pixelart etc. ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 wygrzeb sobie z mojego upa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Nom, styl zostawiam dowolny tylko starajcie się by było realistycznie. A z resztą jak zrobicie to mi się spodoba :) Nie pasuje, czekam na dalsze propozycje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 chwila, skoro styl dowolny to czemu ci nie pasuje? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Mówiłem, a raczej pisałem żeby dać coś realistycznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 a co w tym nie realistycznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 dasz troche cieniowania w ps/gimpie i jest realistyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Spoko, ale wyjdzie tylko jedno. Próbowałem zrobić swoje ale musiałbym rysować wszystko, bez techniki kopiuj + wklej. Nie znam się na GIMPie mocno a w Paintcie można tylko o 90* obrócić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi