Lollus Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Wczoraj na moim k550i chciałem uruchomić jedną aplikację. Ku mojemu zdziwieniu po próbie otwarcia folderu Aplikacje pojawia się komunikat "Operacja nie powiodła się" Z ciekawości sprawdziłem inne foldery i w folderze gry również pojawia się taki komunikat. Dodatkowo, przy próbie instalacji jakiejś gry/programu również pojawia się taki komunikat. Czym to może być spowodowane i jak to naprawić? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 spróbuj przywrócić telefon do stanu produkcyjnego, powinna być taka możliwość w opcjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Jak znam życie to uwalony GDFS.. Jaki masz CID?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 A jakim programem sprawdzić CID? Bo pamiętam, że jak sobie ściągałem simlocka, to miałem 3 światy z tym, bo miałem jakiś bardzo rzadki CID... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Rzuć o ściane lub przywróć ustawienia fabryczne. W ostateczności wgraj nowego softa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 zrzuć z 4 piętra, później powiesz w serwisie że spadł i nie działa, tylko jeszcze nie wiem jaki to ma sens :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi