racoon66 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Witam :) Od razu na wstępie napiszę że jestem kompletnym beztalenciem graficznym a tworzę swoją własną grę przeglądarkową więc muszę pozyskiwać grafiki od ludzi z netu :D Potrzebuję graficzki do Gry: Muarab Konkretnie potrzebuję grafiki do opisów cyborgizacji w slotach: - procesory neuralne (ok 10 sztuk) - koprocesory neuralne (ok 30 sztuk) - cyberręce (ok 20 sztuk) - cybernogi (ok 20 sztuk) - cyberserca (ok 20 sztuk) -- Graficzki w jpg lub png format 50 X 50 (mogą być większe byle nie za bardzo koniecznie w formie kwadratu). -- Rzut z góry lub jakiś inny -- mogą mieć jakąś ramkę ale nie koniecznie -- koncepcja graficzna: sf (najlepiej postnuklearny :) ) Przykład: neuroprocesora X-5 jaki zrobił mi jeden z grafików: cyber nogi bio sport v-1: Oczywiście w kwestii nagrody za wykonanie grafik możemy się jakoś dogadać :D Liczę też na nawiązanie stałej współpracy z pasjonatami tworzenia grafik gdyż nasza gra potrzebuje jej tony :) Mój adres e-mail dla osób zainteresowanych współpracą: boog@muarab.pl Pozdrawia was MuarabTeam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zobaczę co da sie zrobić, chociaż niezbyt wyobrażam sobie procesor a koprocesor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Sprecyzuj jeszcze jak ma się graficznie różnić procesor od koprocesora, bo większość z nich wygląda tak samo. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racoon66 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Chciałbym aby graficznie koprocesor był mniejszy np: o 25% od procesora. Tzn powierzchniowo. Sama graficzka może być taka sama pod względem koncepcji graficznej, oczywiście im bardziej wykręcona tym lepiej :P Dzięki za odpowiedzi :thumbsup: Gdyby były jeszcze jakieś pytanka to walcie śmiało, dostęp do ftp też mogę wam zrobić co by łatwiej było można grafiki wgrywać :thumbsup: ale to już na priv :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi