Bidziu890 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 potrzebuję sprite domu widok z góry.. mam kilka ale nie chcę żeby były takie same,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 to przynajmniej pokaż co masz, bo ten zrobi taki, tamten inny i ta twoja "gra" o ile można to tak nazwać będzie gównem, o ile już nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luxix Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 jestem grafikiem i dotychczas nie mamy od góry.. tylko jakbyś popatrzył na wprost widzisz dach i przód domku chyba że może tak zostać: mamy to może tak zostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fromage Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 mamy to może tak zostać? Luxix, jesteście przyłapani: http://www.spriters-resource.com/gameboy_a...frlg/sheet/3849 Ukradłeś i przekolorowałeś "Celadon Department Store" i "Pewter Museum of Science". Zauważyłem to, kiedy próbowałeś coś dla ciebie wybrać z tej strony :lol: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 fail.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Hmm.. Coś mi tu śmierdziało teraz wiem co. Chłopie mogłeś napisać, że bierzesz grafiki skądś, i je przerabiasz, a nie, że ty żeś wszystko zrobił. FAIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 On nawet zbytnio tego nie przerabiał, tylko pociemnił wszystko... co nie, Adriann? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jak ja nie lobie noobów którzy podpisują się pod czyjąś robotę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Może nawet nie przerobił..może poprostu wziął z innego źródła..:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 h** luxix... myślałem że to jego a teraz znalazłem to samo na necie w googlach <_< a to zmienić grafikę na inną czy zostawić tą co ten p****t zrobił? Warn za wulgarne słownictwo. Do tego to już Twój któryś z kolei doublepost - lepiej sie pilnuj. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 stary...ogarnij się. Ciągle walisz 2 post...czasem nawet 3 :D Co do grafiki to zależy od ciebie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi