Moe Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam. Kupiłem sobie na allegro takie dotykowe pmp: http://www.allegro.pl/item1046972035_2gb_m...k_promocja.html Dobra. Wszystko działa pięknie, muzyka filmy itd. Lecz nie umiem wgrywać gier. Wgrałem do folderu games jakąś grę .nes i dobra. Wyświetla na ekranie poprawny format, tylko jak to zainstalować? Pozdrawiam, Moe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Po opisie z tego co widzę, to ten player nie ma emulatora gier z nesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 A jaki to ma emulator? Bo gdy wgram jakąś grę z nesa ( do folderu GAMES ) to w eksploratorze pmp wyświetla specjalną ikonkę z jakimiś kolorowymi kwadracikami i napisem .nes. Gdy nie może czegoś rozpoznać to wyświetla po prostu "?". To jakie gry, programy mi to odtworzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 z nesa -_-, na e**info masz za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 No jasne, wiem. Ale gdy klikam paluchem na ikonkę gry itp. to nic się nie dzieje! Jak to zainstalować albo co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ściągasz emulator na pmp, wgrywasz i odpalasz gry w nim, ale nie klikając na ikonki, tylko emulatorem. Kapisit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ok. tylko skąd? i jak? ;p Nie Panimaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi