Paqoo Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Wyskakuje mi ciągle okno "moje dokumenty". Korzystam z Windows Vista. Za każdym razem muszę odpalać menedżera i uruchamiać explorer.exe. Czy mogę to naprawić, aby uruchamiał się automatycznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Możesz dopisać explorer.exe w rejestrze do autostartu, ale na 99% masz głupiego wirusa. Przeskanuj kompa jakimś dobrym fixem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Dzięki za radę. Za chwilę sprawdzę, czy działa. Czym się zajmujesz? Może chciałbyś do nas dołączyć? Tworzymy RPG-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Hijackthis http://www.idg.pl/porada/80139/Przeskanuj.swoj.Rejestr.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Dzięki za linka. Zobaczę, czy ten program jest warty czegokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi