Nikas Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 no siema pamiętacie czata na spikerii? może znowu by poczatować ale na tinychacie bo jest lepszy http://tinychat.com/gmclan lololo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 podziękował jak zobaczył totem patapona :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Tam jest trollowanie na 100% . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 zapraszamy lol EDIT: WSZYSCY NA http://tinychat.com/gamemakerclan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Serdecznie NIE zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Lepiej kanał na IRC uruchomcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Juhu, jestem sławny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Juhu, jestem sławny :D jaka słit focia lolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 lolz, dobrą godzinke z św. Mikim przegadałem sobie! wbijajcie bo już mi sie nie chce w Gothic 3 grać... :D wbijać! http://tinychat.com/gmclan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Tinychat = kompletna porażka. Nie, że w ogóle mam ochotę tam zaglądać (pozdro Panie Nikasie Obrażalski O Byle Co :) ), ale jak już chcielibyście reaktywować nieoficjalnie GMChata, to może na czymś porządniejszym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Znajdź sobie kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 @Assassin: Do kogo to? Jak do mnie, to zostawię to bez komentarza, bo nie wiem jak to się odnosi do mojej wypowiedzi i jest czysto żałosne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Marmot, co proponujesz? Bo ja sie np. nie znam to nie wiem jaki czat jest lepszy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 ha ha ha jaki 4tk ja mogę czynnie uczestniczyć w czacie jak będzie jakiś bo narazie widze ze nikt nie siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Marmot, co proponujesz? Bo ja sie np. nie znam to nie wiem jaki czat jest lepszy :P Ja zawsze i wszędzie będę za IRC. Stary, dobry, sprawdzony protokół i nie jest się uzależnionym od beznadziejnego Flasha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja tam flasha lubię ;) Ale IRC jednak nie ma tylu opcji jak tinychat,nie ma kamery, czatu głosowego ani boardcastingu. Jest coś jeszcze czy do wyboru jest tylko IRC i tinychat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Rób czat w GM to będziesz miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Uploaded with ImageShack.us :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 omg a to kto? ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 To ja :) Na tym czacie ;p na Cam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Święty Mikołaj no powiedz prawde co to za dziewczyna za tobą? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Pani mikołajowa :) Jestem pod nickiem Gnysek niestety :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Supersweet thirteen! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Do kogo to? Jak do mnie, to zostawię to bez komentarza, bo nie wiem jak to się odnosi do mojej wypowiedzi i jest czysto żałosne :) Marmutku, skoro wiesz, że do twojej wypowiedzi nie pasuje, to oczywiste, że nie odnosiło się do niej :P . To do CTRL :*** . Internet atakuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 dobry patent z tym czatem. Już nie bądźcie tacy! Każdy ma ochotę sobie czasem po trollować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Uploaded with ImageShack.us ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ja popieram IRC, bo nie ma tam obsługi kamery. Jakbym chciał oglądać takie nagrania jak tu widzę, to wpisałbym w google "retards". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szparag Książęcy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 cze, dobry czat. biorę się za trollowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Wiem, jestem debilem. Widzę że tu jest podobnie jak w TeamSpeak, że trzeba coś nacisnąć by powiedzieć. Ale co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Taki przycisk Talk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi