Ezlur Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Tytuł: Adventures of Mr. Cube Gatunek: Platformówka Opis: Ech, zrobiło się grę, ale jak ją opisać? Gra ta jest bardzo podobna do swojej poprzedniczki, ale jest więcej różnorodnych obiektów, większe plansze (ok, plansza), i inny bohater. To demko, więc plansza jest jedna, ale długa. Celem, tak jak poprzednio, jest zbieranie diamentów. Nie wszystkie sa potrzebne, ale po zebraniu większości, wybrać można alternatywną drogę. No, to na co jeszcze czekamy? Przygodo, witaj! Download: http://www.gmclan.org/up6619_4_AoMC.html Rozmiar pliku: 8,7 MB Autorzy: Programowanie: Adam Śmiałek Grafika: Jak wyżej Fabuła: No, praktycznie nikt... (Znowu...) Muzyka: Została pożyczona z gry Beyond Good and Evil i World of Goo Screeny: Screenshot 1 Screenshot 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja tu widzę tyle że gracz zmienił minkę i kolor :D 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Hmm... Zastanawiam się która część lepsza: 1 czy 2. Otóż: W 2 części jest gorsza grafika, lepszy design lvli i jest jak kazda platformowka, niczym sie nie wyroznia. Chyba jednak wolę pierwszą część. Bardziej mi się podoba. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 po 15 HOLI SHIT'ów przestałem grać 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Cóż, wiedziałem, że zmiana gameplayu może wpłynąć na oceny. Ale to i tak w miarę pozytywnie. A tak btw, to gra musi być trudna, bo inaczej to nie gra. Taka moja filozofia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 BUG! Tutaj. Podskoczyłem i się zaciął :( Po za tym interakcja gracza z platformami zostawia sporo do życzenia. Na przykład jak platforma zawraca w górę, to gracz jakby podskakuje o kilka px nad nią. A jak platforma pozioma ma kolizję z graczem, to się blokuje. Co mówić więcej, masz jeszcze dużo do zrobienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 A właśnie, te "Holy shit" nie pasuje do gry, co zaniża ocenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 szybki jesteś.. dopiero jedno teraz drugie NVM.. Tym razem się nie pomylę xD Więc tak podsumujmy: 1w.= Ma lepszą grafę ale nie ma swoich enemy :/ 2w.= jak na demo słaba grafika ale są inne dodatki tj. enemy, itd 1. była lepsza od 2 :/ więc dam... za ostatni post 4p./5p. ale masz dużo do poprawienia... gra nie spełnia moich wymaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 No właśnie, to jest ta sama gra tylko z inną postacią i innymi mapami :/ 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 W poprzednią grę nie grałem więc nie wiem co zmieniłeś. Grafika jest taka sobie. Nie podoba mi się to że gra się w tak małym oknie. Muzyka może być ale z grywalnością jest słabo już po 2 minutach wyłączyłem tą grę z nudów. Czekam na jakąś fabułe i na pełną wersje. :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi