gothicner Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Witam! Poszukuję WSZYSTKICH spritów z gry jawa "God of War: Betrayal" A jak nie da rady wszystkich to chociasz samego Kratosa,(bieg, atak i wgl. wszystkie jego animacje), Minotaura(również wszystkie animacje), cyklopa(też wszystkie) i tych żołnierzy nieumarłych i zwykłych (również wszystkie animacje). Za pomoc będę wpisywał do creditsów. edit: I jeszcze bym poprosił o stronę ze spritami z gier na telefon. jak nie da rady to chociarz bym poprosił o łatwy i przejrzysty tutourial na worzenie spritów do platformówki. ps. słyszałem kiedyś o programie do robienia spritów do top down, jeśli można poprosiłbym o taki asm tyko, że na grafikę do platformówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Tylko to znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 http://www.yoyogames.com/games/3766 tu masz programik do ludzików do platformówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Czy ty potrafisz ku++a czytać ?, a on chce sprity z god of war, anie nie jakiś nie pocieniowany syf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 ps. słyszałem kiedyś o programie do robienia spritów do top down, jeśli można poprosiłbym o taki asm tyko, że na grafikę do platformówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Wyjdź, gdybyś na to nie wpadł to wcześniej nie było edita, dzieciaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi