Fervi_ Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Witajcie! :D Szukam odpowiedniej tapety, miałem ją kiedyś, do własnego Distro. Był to taki robocik (czy coś takiego) z strzykawkami w plecach ... Fervi :D PS. Sry za spam, aczkolwiek tutaj się posty nie nabijają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Tapety...? Lol? Ustaw se czarne tło i po sprawie, w oczy nie razi, przyjemne dla oka. Przynajmiej dla mine. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Nie każdy jest minimalistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Mam czarny pasek i się zlewają kolorki, dlatego chcę szarą tapetę :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Mam czarny pasek i się zlewają kolorki, dlatego chcę szarą tapetę :P Fervi To sobie takową ustaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Prosząc o takową tapetę, mam na myśli tapetę, a nie ustawienie kolorów PFFFF Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Jakąś fajną dupę daj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Widzę, że chyba nikt nie zauważył sprecyzowania O JAKĄ tapetę chodzi... Był to taki robocik (czy coś takiego) z strzykawkami w plecach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 jkaskis robor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Jak potrzebujesz szarej to ta będzie świetna! No i ustawiając ją wspierasz dobrą sprawe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 30 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Weź jakiekolwiek zdjęcie, zamień na odcienie szarości i brylujesz. Ew. 2 linki: http://browse.deviantart.com/customization...ion=&q=grey http://www.google.com/images?q=wallpaper&a...ecific,isc:gray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Temat zamykam Dziękuję Korodzikowi i Farkajowi i innym za pomoc Wybieram tapetkę Farkraja :) Jeszcze raz dzięki Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi