Assassin Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Jesteś normalny. Ja tymczasem idę pokopać te je**ne ku**a schody. Polecam www.żal.pl . Tam przyjmują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 idz se zwal 4. Chyba robię to za często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Jesteś normalny xd Ci co mówią, że to od dojrzewania - mają rację. Każdy ma tak w naszym wieku. To może wejdź sobie w stan OOBE i tam wyśmiej się za wszystkie czasy, potem jak wrócisz to będziesz miał dosyć ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 do pkt 2 i 3 też tak miałem. Spoko przejdzie ci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 OOBE - co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Coś ala wyjście z ciała itd.. itp. :D http://www.oobe.pl/ http://pl.wikipedia.org/wiki/Eksterioryzacja <--- coś takiego ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 OOBE: To coś, w czym widok masz 360* a poza tym wszystko wydaje się jak w RL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 out of body experience doświadczenie wyjścia z ciała. Śpisz po prostu i ci się wydaje, że stoisz obok swego ciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Ja kiedyś jak uderzyłem się o szafkę odruchowo powiedziałem do niej przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Ja kiedyś jak uderzyłem się o szafkę odruchowo powiedziałem do niej przepraszam. Wieeeelkie rzeczy. Coś ala wyjście z ciała itd.. itp. :D http://www.oobe.pl/ http://pl.wikipedia.org/wiki/Eksterioryzacja <--- coś takiego ;d Jak nie masz pojęcia to po co piszesz ? W googlach sobie każdy umie poszukać omg ... OOBE: To coś, w czym widok masz 360* a poza tym wszystko wydaje się jak w RL? Co to jest widok 360* i wydaje się jak w real ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 a jak wyjść z tego ciała xd? w ogole możliwe? pewnie trzeba pół dnia medytować aż sie z nudów zemdleje i sie bedzie w tym ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 a jak wyjść z tego ciała xd? w ogole możliwe? pewnie trzeba pół dnia medytować aż sie z nudów zemdleje i sie bedzie w tym ;s Nie da się. Można to sobie tylko wyobrazić lub wyśnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Niektorzy twierdza, ze im sie udalo, ale byli wtedy pod wplywem LSD/innych stymulantow i mogli nawet wyobrazic sobie hefalumpy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Niektórzy w oobe wierzą i to bardzo. Nawet mówią, że możesz zobaczyć rzeczy, które aktualnie się w danym miejscu dzieją xD . Ja nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 No, taka umiejetnosc przyda sie podejrzliwym zonom/terrorystom/prywatnym detektywom/innemu bydlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi