Rokulcia Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 wstrzymany lecz nie do końca,prace znów ruszyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ruszyły? Lol, tego się nie spodziewałem. Co nowego w świecie Normadion? Wydaje mi się, że nic. Ale pozory mylą, przynajmniej tak myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Oby coś z tego wyszło, trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ja nie czekam, nie lubie gier w takim stylu, ale przynajmniej ładnie dopasowana i estetyczna grafika więc to duży plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 A ja zachowuję neutralność, gdyż nie wiadomo czy to w ogóle wyjdzie.. A nawet jeśli to raczej bez: Ponad 300 potworów Ponad 250 Questów Ponad 75 różnych umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi