CTRL Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Sponsored by Maytek? otwieram serwer Almora Online przez Hamachi. Almora Online Servver ID: 041-463-858 hasło: [puste] Status: Offline Exp Multipler: x2 IP: 5.169.172.1 -------------------------------------------------------------------------------- Onlinr Players: 0 Online Players Max: 3 gracze: 0 w przypadku botów lub spamerów, dostęp do sewera i sieci hamachi będzie zablokowany. Dostępne wgrywanie postaci! Zapraszam do grania! :) ----------linki--------------- Gear-Studio Maytek Almora Client - ściągamy aby grać w almore... Hamachi2 - ściągamy aby mieć hamaka... -------------------------------------------------------------- Jeśli zagrałeś na tym serwerze, wklej to do sygny: [img=https://gmclan.org/uploader/4278/aoplayer.gif] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 serv nie dziala ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Jest napisane dlaczego. Status: Offline po prostu mój komp jest za słaby, a PC bede miał dzisiaj. po za tym nie dołączyłeś do sieci. serwer działa tylko wtedy gdy ktoś chce grać. od tego jest hamakowy chat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epiclord Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Serwer włączony wtedy kiedy admin tego chce ? To ja serdecznie pier#%^@ taki serwer ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Nie. Sewer nie chodzi na sucho. piszesz na chacie w hamachi aby serwer był odpalony Jak jestem to przyjmę message Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi