Holdysz Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Wiem jak zrobić przesuwanie kamery za bochaterem ale ona sie posuwa fatalnie dokładnie tak jak ide w prawo to ona się przesuwa po dotknięciu ściany widoku ale jak się wracam w lewo to się przesuwa ale ma odstęp a ja chce żaby było to samo w pawo ma nastąpić odstęp no bo jak potworki zaczną biec to nie zdąże zareagować dlatego ma być odstęp no i jeszcze coś bo ta gra to platforówka i gdy załączam gre to okienko takie jakieś prostokątne jest pionowo ułożone a wolałbym na cały ekran no F4 wiem ale pół ekranu jest czarne i w środku taki prostokąt :/ no to tyle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Wez rooma, zakladke Views, tam sa na samym dole dwie liczby 32, zmien je na 11111. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 O! jacie zadziałało ale bez jaj coś pozmieniać w optionsach??? u mnie to tak wygląda: View room: X:77 Y:44 W:400 H:400 Port on screen: X:0 Y:0 W:300 H:320 Object foloowing: --object7-- Hbor:80 Vbor:80 Hsp:80 Vsp:80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Hbor i Vbor ustaw na dowolną liczbę 4 cyfrową lub większą jeśli się da. Ja zawsze wtykam tam 1500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 No i po sprawie dałem tam 1500 i działa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi