Darlix Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Tytuł: My Music Studio [MMS] Gatunek: Program. Opis: Program do tworzenia muzyki tworzony w GM8 oparty na SXMSv3.0.6.2b. Planuję jeszcze wykorzystanie innych bibliotek być może wizualnych ale nie jestem przekonany co do wydajności. Cóż mogę napisać jeszcze o nim. Póki co pracuję nad beta wersją 0.1, niedługo będzie. Autorzy: Darlix i mały przykładzik Marusia.SSSS ;* Oraz małe pomoce/poprawki w kodzie od innych. 2 osoby bodajże :) Programowanie: Darlix Grafika: Darlix (tło by google) Muzyka: Beaty z neta. Fabuła: ? Screeny: Jak widać, pusto :P Jest jeszcze sporo pracy :) Dużo jeszcze się zmieni, dodam equalizer, odtwarzacz ale to troszkę później bo teraz muszę jeszcze trochę przypomnieć sobie gml, bo trochę się zapomniało. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 w zycu nie odpalilbym amatorskiego programu do robienia muzy bleeeeeeeh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 @waxx: A to czemu? @Topic: Mi się to podoba, może być coś fajnego z tego :) PS Użyłeś koloru używanego przez admów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 bo od tego sa profesjonalne narzedzia chyba ze robisz muzyczke dla gluchej babci na imieniny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 @waxx: a z kąd wiesz że to nie będzie profesjonalne narzędzie do tworzenia muzy? Nawet w najgorszym programie da się zrobić jakieś bajery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 bo od tego sa profesjonalne narzedzia chyba ze robisz muzyczke dla gluchej babci na imieniny Powiedz, po co robisz grę? Skoro są o ho ho i trochę lepsze niż ta Twoja? :closedeyes: Jesteś taki... hmm... że nawet nie rozumiesz tematyki tej strony. Jaki jest sens tworzenia gier 2D np. pacman skoro można pograc w crysisa, nfs itp.? Zastanów się i nie zaśmiecaj mi tematu. :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Fajnie się zapowiada. Czekam na demo lub pełną wersję! Powodzenia w pracy :thumbsup: Arekadiusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Powiedz, po co robisz grę? Skoro są o ho ho i trochę lepsze niż ta Twoja? :closedeyes: Jesteś taki... hmm... że nawet nie rozumiesz tematyki tej strony. Jaki jest sens tworzenia gier 2D np. pacman skoro można pograc w crysisa, nfs itp.? Zastanów się i nie zaśmiecaj mi tematu. :huh: Gra to nie to samo co program. Chyba nie zmieniasz codziennie programu do słuchania muzyki, gry tak. Jeśli nie widzisz różnicy to wydupia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 A czy to jest program do słuchania muzyki? Twój zadziwiająco niski poziom rozumowania wypowiedzi nie zna granic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 A czy to jest program do słuchania muzyki? Twój zadziwiająco niski poziom rozumowania wypowiedzi nie zna granic. Przykry jesteś ale postaram ci się wytłumaczyć. Zmieniasz codziennie program do robienia muzyki? nie, bo potrzebuje jednego dobre, profesjonalnego. (a nie "jakieśtam beaty z neta") Co innego gry. Skończę grać w jedną to zabieram się za drugą. Pewnie i tak nie zrozumiesz i failniesz jakimś nabskim txtem ale co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Oszałamiająca wypowiedź. Tylko szkoda że nie odnosi się do mnie, ani do mojego tematu, więc daruj sobie te Twoje pseudo-filozoficzne pogaduszki i spróbuj stanąć na wyższym poziomie, bo marnujesz mój cenny czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Właśnie do ciebie się odnosi, ale skoro oficjalnie uznajesz, że jesteś noobem i gadasz bzdury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Nie zaśmiecaj mi tematu. P.S: Jestem n00bem za to Ty wieśniakiem. "Nakarm świnie", "wywal gnój" (zacznij od pokoju). Nie zaśmiecaj mi tematu swoimi obleśnymi wypowiedziami. Pa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 E tam, ja i tak "zagram" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Chociaż nie jestem modem chciałbym przywołać panów do porządku, przepraszam modów i proszę aby mi nie wstawiano warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Powiedz, po co robisz grę? Skoro są o ho ho i trochę lepsze niż ta Twoja? :closedeyes: Jesteś taki... hmm... że nawet nie rozumiesz tematyki tej strony. Jaki jest sens tworzenia gier 2D np. pacman skoro można pograc w crysisa, nfs itp.? Zastanów się i nie zaśmiecaj mi tematu. :huh: co innego gra a co innego program do robienia muzy wywal swojego pcta i ustaw sobie drewniane kolo na biurku, po co ci to nowoczesne pudlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supersaiyan Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Super się zapowiada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Oszałamiająca wypowiedź. Tylko szkoda że nie odnosi się do mnie, ani do mojego tematu, więc daruj sobie te Twoje pseudo-filozoficzne pogaduszki i spróbuj stanąć na wyższym poziomie, bo marnujesz mój cenny czas. Nie zaśmiecaj mi tematu. P.S: Jestem n00bem za to Ty wieśniakiem. "Nakarm świnie", "wywal gnój" (zacznij od pokoju). Nie zaśmiecaj mi tematu swoimi obleśnymi wypowiedziami. Pa. To po co odpowiadasz? Tylko prowokujesz go do dalszego gadania. Co do tematu to ja uważam że takie programy powinny być robione, dla użytkowników o niższych umiejętnościach którzy nie umieją się obsługiwać profesjonalnymi programami poza tym takie programy kosztują. Więc zaletą tego programu powinna być prostota i to że będzie darmowy, czyli jak będzie trudny w obsłudze lub lub zamierzasz coś na nim zarobić to daruj sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Nie nabijaj postów, nie potrzebny mi tu jesteś i nikt nie pytał Cię o zdanie więc jak masz coś do powiedzenia to wejdz na chat wp.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi