Lollus Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Witam. Mam do rozjaśnienia (o tę samą wartość) kilkanaście zdjęć w PS. Nie chce po kolei wrzucać, rozjaśniać, zapisywać, wybierać kolejnego... Jak można to zautomatyzować? Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Być może jest sposób, ale założę się że istnieją samodzielne programy całkowicie "zintegrowane" do tego typu operacji. Tak więc nie widzę problemu niepotrzebnego kombinowania. ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Alf+F9 lub Okno > Akcje, a następnie: Akcje > Utwórz nową akcję > Nagrywaj > Robisz to co masz zamiar powtarzać > Stop Rozjaśniając kolejne zdjęcia wystarczy odtworzyć tą akcję. Nazwy komend tłumaczone na bieżąco, bo nie mam polskiej wersji, wybacz. Ups, źle zrozumiałem twój post. W tym przypadku tak jak mówił Kuba lepiej użyć innego programu. Bodajże Irfanview ma taką opcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Picasą szybko rozjaśnisz zdjęcia. Nawet jest tam narzędzie, które samo automatycznie rozjaśnia zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi