Holdysz Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Chodzi o wielkość spiritów mam postać gdy się naciska w lewo ma byc zmiana spirita ale nie pasują wielkości i ten spirit pojawia się ale w lewym górnym rogu :/ Spirita wyciołem no i są inne rozmiary dokładnie takie: Width:66 Height:99 a inne: Width:77 Height:88 a powinny być takie same no to czy możliwe jest jeszcze zmienić rozmiary??? czy raczej przerysować bo nie opłaca się wycinać z dokładnością 6 spiritów :/ da sie zmienić rozmiar??? Znzczy się rozmiary obrazka takie same ale wyciołem tło dlatego to się pojawia :/ postać wygląda tak samo no ale te tło tam było i je wyciołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Jeżeli masz tylko 6 spritów, to można je szybka przerobić chociażby w paintcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Albo w GM'ie tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Sprawdźxie to czy to na pewno spirity albo coś z kodami albo nie wiem http://w54.wrzuta.pl/film/2BNTaD9lzXH/spirites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Muszę Cię zasmucić, nic na tym nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 no szkoda ale to może powiem dokładnie dałem Transform w edit spirite no i miałem pixele 77 i 88 no to przyklad spirta nr.2 (w lewo) i chyba było widać że jak zmieniłem to ino mi pomniejszył się obrazek a postać NIE :( no chyba że to nie jest wina spirita tylko objektu chociaż wątpie było chyba widać że kolo odleciał :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Ja się nie bawię edytorem w GM, tylko wrzucam do painta i szybko przerabiam. A co do tego, że kolo odlatuje to nie mam pojęcia. Może gdzieś masz coś z kodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 W paincie przyznam się że nigdy nic nie przerabiałem więc niestety nie wiem jak :/ użyłem do tego Photoshopa więc jak na paincie też sie da fajnie szybko to może tam spróbuje ale jeszcze coś jak powinny wyglądać rozmiary Width i Height ?? tak żeby wyglądało jak w filmiku wcześniej robiłem tak że po naciśnięciu np. <-- to zmieniał się cały objekt a nie spirit dlatego kamera nie chodziła za kolesiem :D niedawno się kapłem że to chodzi o zmianę obrazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holdysz Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Dobra olewam to narysuje tego kolesia od ręki i będzie happy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi