kasmilus Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Teraz przyszła kolej w mojej grze na zrobienie gościa ruszającego nogami gdy ide otóż mam zrobione animacje wciskam strzałke w lewo i bohater obraca sie w lewo i zaczyna ruszać nogami ale nie przestaje tego robić :( i jak zrobić żeby tylko raz ruszył tą nogą i dalej stał oczywiście mam zastępczy plan na chodzenie ale wolałbym żeby było tak prosze pomóżcie mi z tym spritem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Jak chcesz, żeby nie ruszał, to dajesz kod: image_index=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 To było bliskie tego co chce osiągnąć jednak to nie to chce żeby te noge wystawił i wrócił do poprzedniej pozycji gdybym chciał to osiągnąć co ty pokazałeś to tego tematu by tu nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 To może: image_speed=0 Nie rozumiem za bardzo pytania, dlatego strzelam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Chodzi mi o to że mam obrazki w spricie i mam tam stojącego gościa i i wystawiąjącego noga i chce żeby gdy raz nacisne jakiś guzik to tylko jeden raz sie te obrazki pokażą a nie tak że bezprzerwy te obrazki lecą jak w gifie teraz już chyba rozumiesz. ps Sam bym niezrozumiał jakbym niewiedział o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Moze w animation end daj image_speed=0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Tak działa masz gwarantowane miejsce w creditsach!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi