gothicner Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Czy da się zrobić tak żeby program wykonany w gm odtwarzał muzykę z danego folderu? I czy można zrobić opcje: Następny utwór, poprzedni utwór, stop, pauza, start i przewijanie? Dziękuję za pomoc :rolleyes: ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 sound_add chyba :) GML sound_add('muza.mp3',kind,preload) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 sound_add chyba :) GML sound_add('muza.mp3',kind,preload) skoro już wsadziłeś pierwszy argument, to dlaczego nie drugi i trzeci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 A bo tak. :P i po co nabiłeś post? myślę że on wie co ma tam być, a o tobie nie mówie... To się mylisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 hm, jesli chcesz zrobic takie coś użyj tablic albo list. To raczej najlepszy sposób bo łatwo wtedy operować na indexach dzieki czemu łatwo można zmieniać odtwarzaną muzykę. Są przykłady na stronie, poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gothicner Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 A bo tak. :P i po co nabiłeś post? myślę że on wie co ma tam być, a o tobie nie mówie... przeceniłeś/łaś moje możliwości :P Niestety niewiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 przeceniłeś/łaś moje możliwości :P Niestety niewiem kind - typ dźwięku (jeśli chcesz ładować empetrójki, dajesz 3) preload - czy ma być ładowany od razu do pamięci (możesz dać 1) wydaje mi się, że CTRL sam nie wiedział, do czego to jest ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi