TheMarcQ Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 wracam sobie ze sklepu, włączam kompa, zaczynam jeść chipsy, a tu NAGLE! boOOOM niebieski ekran śmierci, pisze tak: system łindołs został...sratataa IRQL_NCT_LESS_OR_EQUAL //info jak naprawić(nie działa żadne rozwiązanie) Info techniczne: ***STOP: 0X0000000A (0XD49A4E48, 0X00000001, 0X00000000, 0X8050FF73) Teraz musze pisać z mojego gruchota (0.5gb ram, procesor z kalkulatora, 20gb pamięci, karta graficzna wyświetlająca jedynie tekst, windows 98) HELP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 wracam sobie ze sklepu, włączam kompa, zaczynam jeść chipsy, a tu NAGLE! boOOOOM niebieski ekran śmierci, pisze tak: Teraz musze pisać z mojego gruchota (0.5gb ram, procesor z kalkulatora, 20gb pamięci, karta graficzna wyświetlająca jedynie tekst, windows 98) HELP! http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;PL;311564 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 spróbowałem uruchomić kompa w trybie awaryjnym, tym razem błąd ma tę samą treść ale zamiast IRQL_NCT_LESS_OR_EQUAL wyświetliło MEMORY_MANAGEMENT A podpowiedzi w suppoercie nie bardzo pomogły :( E: Jak ja mam to zrobić(to co w suppoercie) jak nie włącza się windows tylko od razu ssru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 może odpal windowsa z płyty? mojemu kompowi to pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Możesz spróbować jakieś livecd, kopia potrzebnych danych i format. Nie za dużo nam tu wyjaśniłeś, format to i tak ostateczność zawsze. O, spróbuj jeszcze naprawę systemu z płyty windowsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 mała przeciwność losu: nie mam płytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 mała przeciwność losu: mam pirata gratuluje głupoty mówiąc to tu myśląc że jesteś anonimowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 e tam, mam to w du... ee, szafie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Teraz musze pisać z mojego gruchota (0.5gb ram, procesor z kalkulatora, 20gb pamięci, karta graficzna wyświetlająca jedynie tekst, windows 98) ŁAAAAAA... I TY TO NAZYWASZ GRUCHOTEM?!?!?! trzeba było wcześniej myśleć i nie używać pirata... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 1.5roku se działał a teraz sruu, ale mi pomogliście... Nie ma bata do serwisu jutro ide i koniec(zamykam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi